Actualitate, Stiri

BNR isi va schimba identitatea vizuala

BNR isi va schimba identitatea vizuala

blankBanca Nationala intentioneaza sa isi schimbe elementele de indentitate vizuala, iar pentru asta, va organiza o licitatie publica cu un buget de 185,484 lei.

Firmele care vor sa participe la licitatie trebuie sa fi avut o medie a cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani egala sau mai mare decat suma de 370.968 lei, si in primul rand sa mai fi derulat astfel de proiecte.

„Se va prezenta lista principalelor servicii similare (proiecte relevante), avand ca obiect realizarea de identitati vizuale corporate si manuale de identitate pentru organizatii mari) prestate in ultimii 3 ani , indiferent daca beneficiarii sunt autoritati contractante sau clienti privati din care sa rezulte ca ofertantul a prestat un contract de servicii in valoare de minimum 90.000 lei sau maximum trei contracte anterioare a caror suma cumulata sa fie de minim 185.000 lei”, se arata in documentele BNR.

BNR este in cautare de proiecte relevante din punctul de vedere al elementelor fundamentale ale unei identitati vizuale, al calitatii tehnice a designului, si al nivelului de complexitate.

blank