Showbiz, Stiri

Blonda lui Costi Ioniţă, mai sexy ca niciodată!

Uite ce sâni uriaşi are bulgăroaica în ţinuta de mireasă!

blonda2

Posesoare al unuia dintre cele mai sexy busturi din industria muzicala est-europeana, Andrea Teodorova stie ce sa faca pentru a nu fi uitata. Partenera lui Costi Ionita – de scena si, probabil, nu numai – a pozat super-provocator inainte de Revelion.

blonda1

Devenita cunoscuta in Romania dupa faimoasa colaborare cu al nostru Costi Ionita, bulgaroaica Andrea Teodorova a realizat o sedinta foto de exceptie.

blonda

Voluptoasa cantareata s-a pozat intr-o splendida rochie alba. Dar si foarte transparenta, vestimentatia lasand la vedere magnificii sani ai bulgaroaicei.

Ce-i drept, sexoasa cantareata a dat cu o mana, insa a luat cu alta, acoperindu-si sfarcurile, spre necazul admiratorilor ei, care cu siguranta voiau sa vada mai mult.

blonda Costi

Costi Ionita si Andrea Teodorova au dat lovitura la sfarsitul anului 2008, odata cu proiectul „Sahara”. Primul lor single impreuna, “Tyalee”, a fost lansat in două versiuni, in februarie 2009, iar in ianuarie 2010 era lansata melodia “I Wanna”, un featuring cu DJ-ul francez Bob Sinclar si cu faimosul cantaret Shaggy.

Colaborarea dintre Costi si Andrea a luat sfarsit in 2012, de vina fiind cantareata din Bulgaria, care a hotarat sa se orienteze catre o cariera solo.

blank