Sport, Stiri

Blonda care nu vrea să fie model, dar fotografii o urmăresc la fiecare pas!

axelle

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia este interesant şi dincolo de latura sportivă a competiţiei. În tribunele stadioanelor din Brazilia apar, la fiecare partidă, sute de prezenţe feminine de excepţie.

Acestea sunt principala ţintă a cameramanilor sau a fotografilor în momentele în care pe teren nu este nimic demn de notat. După modelul brevetat în SUA, viaţa unor astfel de femei se poate schimba într-o clipă în funcţie de ipostaza în care sunt surprinse de camerele foto sau de cele de filmat.

Exemplul concret în cazul de faţă este cel al belgiencei Axelle Despiegelaere, o puştoaică de 17 ani care a văzut de pe viu partida Belgia – Rusia, meci disputat pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

Fata a fost reperată de fotografi într-un moment în care jocul era întrerupt, a apărut în acelaşi moment şi pe transmisia TV, lucru care a dat peste cap liniştea belgienilor care urmăreau partida de acasă. Pe Twitter au apărut sute de mesaje în care utilizatorii se întrebau cine este fata şi cum pot afla detalii despre ea.

Chiar şi Bram Nuytinck, fundaşul olandez al lui Anderlecht Bruxelles, a intrat în joc. Acesta a postat pe Twitter mesajul: „Diavoliţa belgiană despre care vorbeşte toată lumea este o învingătoare”.

Fata a reacţionat în presa belgiană după partidă. „Nu înţelegeam de ce fotografii mă pozau atât de insistent. Am făcut o poză cu o prietenă îmbrăcate într-o costumaţie de diavol şi vedeam cum foarte multă lume îmi facea poze.

Când am ajuns la hotel şi m-am uitat pe Facebook am observat că prietenii mei îmi puseseră deja pe profil poze cu mine, poze apărute în presa internaţională”, a spus Axelle. Fata spune că mai are bilete doar pentru meciul următor al Belgiei în faza grupelor, cel cu Coreea de Sud, apoi va pleca acasă alături de familia ei.

Chiar dacă este în acest moment în atenţia întregii lumi, puştoaica nu vrea să profite de pe urma imaginii. „Nu mă gândesc să urmez o carieră de model, în două zile o să uite toţi de mine. Oricum, am doar 1.60 metri, sunt prea mică pentru asta”.

blank