Showbiz, Stiri

Blonda care a făcut fesul lui Băsescu are succes în străinătate

Se pare că fesul i-a purtat noroc Roxanei Moise!

Roxana Moise

 Cea care a creat în urma cu ani de zile celebrul fes al lui Traian Băsescu, creatoarea de modă Roxana Moise, este acum un apreciat stilist internaţional.

Se pare că fesul presidenţial i-a purtat noroc. Roxana nu s-a mulţumit să facă modă în România şi a ales să plece în urmă cu 7 ani pentru a cuceri lumea. Şi a reuşit.

Acum este un stilist cu un CV impresionant, a lucrat pentru multe brand-uri și magazine reputate, a călătorit în mai toată lumea, a locuit în multe orașe care dau tonul în materie de modă. Vorbește spaniolă, engleză, franceză și germană, a terminat Parsons, cea mai prestigioasă şcoală de modă din SUA, The New School for Design secția AAS in Fashion Marketing, apoi a lucrat pentru Lisa Perry Boutique, în New York pe Madison Avenue ca stilist, pentru Haute Hippie LLC, New York City, Wholesale International accounts operations manager, și a ajuns la Christian Dior SA, în departamentul de Retail Intern al New York Dior flagship store.

Acum Roxana s-a mutat la Londra unde se ocupă de crearea unui business online internațional pe axa New York – Londra – Paris – Zurich – Hong Kong.

blank