Showbiz, Stiri

Blestemul pe care i l-a aruncat Bahmuteanu lui Prigoana!

Desi toata lumea credea ca, odata cu divortul, apele se vor linisti, Bahmu si Prigoana sunt intr-un continuu scandal si isi arunca vorbe grele cu fiecare ocazie. Adriana este foc si para pe cel care-i este inca sot si l-a blestemat crunt.

61639065

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana nu se mai inteleg si pace! Cei doi au ajuns deja la cel de-al patrulea divort si se pare ca de data asta despartirea este una definitiva. Bahmu si Prigoana se afla la stadiul in care nu se mai suporta si se vorbesc de rau de fiecare data cand au ocazia. Infuriata la culme de spusele lui Prigoana, conform carora acesta are un venit lunar de 7.000 de lei, Bahmu a luat foc. Ea sustine ca afaceristul face mult mai multi bani in fiecare luna, acuzandu-l ca nu-si declara toate veniturile. 

“Ii doresc sa ajunga sa traiasca doar cu atatia bani pe luna cat zice el ca face. Pai, imi da pensie alimentara pentru copii 86 de lei pe zi, sa fac ce cu ei? Aseara am fost la supermarket si am cheltuit cu mult mai mult de atat, va rog sa ma credeti. Costa sa intretii doi copii”, a declarat Adriana Bahmuteanu.

61545442
 
Silviu Prigoana a renuntat la custodia celor doi fii pe care-i are cu Bahmuteanca, dar sustine ca atat Eduard cat si Maximus ii spun mereu ca ei vor sa se intoarca la casa lor: “Eduard imi spunea mereu sa-l iau acasa ca el vrea in patul lui si la jucariile lui. Ba chiar mi-a spus ca, daca nu-l iau eu, o sa vina singur, ca el stie unde e casa lui. L-am rugat sa nu faca treaba asta, ca o sa ma supar pe el si sa fie baiat cuminte si ascultator”, ne-a spus afaceristul.
61618531
 
De celalta parte, Adriana Bahmuteanu spune ca fiul cel mic, Maximus, nu a mai vrut sa mearga la scoala de frica lui Prigoana: “Maximus i-a spus mamei mele ca el nu mai vrea sa mearga la scoala aia ca acolo vine ta-su si-l bate. Era si directoarea de fata. Asa ca nu cred ca Eduard a zis ca pleaca de acasa”, ne-a mai spus ea.