Sport, Stiri

BLAT recunoscut în Liga 1 între două echipe ce au tras la titlu.

Ciprian Damian spune că, în 2011, Adrian Porumboiu şi Ioan Niculae au avut o tentativă de blat la un meci Astra – Vaslui. Toate detaliile acestui episod sunt povestite în detaliu de actualul acţionar al SC Vaslui şi presedinte al clubului.

banei_56815200

Meciul despre care vom vorbi este cel dintre Astra si SC Vaslui, partida care s-a disputat in returul editiei 2010-2011 si care s-a incheiat la egalitate, 1-1. La sediul companiei agricole din centrul Capitalei, cel mai bogat om din Romania a primit vizita lui Adrian Porumboiu si a lui Ciprian Damian, patronul, respectiv presedintele adversarilor din etapa urmatoare.

Detaliile sunt socante! “Am fost acolo cu domnul Porumboiu. Nu sunt primul care recunoaste acest lucru, eu confirm practic”, si-a inceput discursul cel care detine in acest moment pachetul majoritar la SC Vaslui, formatie aflata în pragul desfiinţării.

Detaliile sunt socante! “Am fost acolo cu domnul Porumboiu. Nu sunt primul care recunoaste acest lucru, eu confirm practic”, si-a inceput discursul cel care detine in acest moment pachetul majoritar la SC Vaslui, formatie aflata in pragul desfiinţării, conform cancan.ro.