Actualitate, Stiri

Blaga: Nu am emoţii pentru decizia ICCJ în cazul Iohannis.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că nu are emoţii în privinţa deciziei ICCJ în dosarul de incompatibilitate a lui Klaus Iohannis, el precizând totodată că, nici dacă ar dori cineva, Iohannis nu s-ar mai putea retrage din cursa electorală pentru Preşedinţie.

bls_54168000_91458900

Întrebat dacă are emoţii privind decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de marţi, Vasile Blaga a răspuns: ”Nu am avut niciodată (emoţii – n.r.). Dimpotrivă, a câştigat clar în instanţa de fond. Am văzut că se fac diverse jocuri, unii şi-au şi dorit sprijin de pe acuma. Vrabia mălai visează, pentru că diferenţa dintre domnul Iohannis şi următorul este de 20 de puncte”.

În plus, liderul PDL a ţinut să precizeze că ”nu există soluţia B, de când Biroul Electoral Central a validat toate candidaturile” la prezidenţiale.

”Nici dacă ar dori cineva, nu se mai poate retrage. Din momentul ăsta, legea este lege, iar el va câştiga, când va fi procesul cu ANI”, a mai declarat Vasile Blaga, despre candidara lui Klaus Iohannis, potrivit mediafax.ro.