Politic, Stiri

Blaga face cu ochiul către alte partide de dreapta… pentru prezidenţiale

Vasile Blaga face declaraţii suprinzătoare! Să fie un semn de slăbiciune din partea liderului PD-L?!

Blaga face cu ochiul către alte partide de dreapta... pentru prezidenţialeLiderul PD-L, Vasile Blaga, a afirmat, la Baia Mare, că partidul va stabili în Colegiul Director varianta pe care se va merge pentru desemnarea candidatului partidului la prezidenţiale, dar că este deschis şi faţă de celelalte formaţiuni de dreapta şi centru dreapta pentru a găsi „cea mai bună formulă”.

Vasile Blaga a declarat că viitorul candidat al partidului la prezidenţiale trebuie să cunoască foarte bine problematica funcţiei prezidenţiale, să ştie exact atribuţii de politică externă, de apărare. „Trebuie să fie bine pregătit în zona asta. Un om integru, un om serios, un foarte bun administrator dovedit”, a spus Blaga.

El a arătat că în partid există oameni care să îndeplinească aceste condiţii şi că un lucru cert este că PD-L va avea un candidat la alegerile prezidenţiale, iar în cadrul şedinţei se va stabili varianta pe care se va merge pentru desemnarea acestuia. „Noi suntem deschişi cu celelalte formaţiuni de centru dreapta, de dreapta, să găsim cea mai bună formulă pentru prezidenţiale”, a spus el.

Declaraţiile lui Vasile Blaga adeveresc poziţia fragilă în care se află astăzi partidul condus de el în faţa electoratului, la alegerile de anul viitor.

 

blank