Basescu CSAT

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a fost întrebat, luni, de jurnalişti cum vede gesturile preşedintelui Traian Băsescu pe final de mandat, liderul democrat-liberal răspunzând: “Oare ce-ar fi spus el domnului Iliescu dacă făcea la fel?”.

Blaga a fost întrebat şi despre pozele făcute de Traian Băsescu pe plajă purtând tricoul PMP.

“Eu şi PDL suntem mai puţin interesaţi de pozele făcute în şalvari pe plajă. Pe noi ne interesează promovarea candidaţilor noştri la Parlamentul European, de departe cea mai bună listă de candidaţi, a platformei cu care ei se prezintă şi desigur să sancţionăm guvernarea proastă din ultimii doi ani USL, PSD pe urmă, care a adus numai nenorociri în ţară”, a răspuns Blaga.

Preşedintele Traian Băsescu, purtând un tricou cu inscripţia “Vote for PMP” şi cu sigla acestei formaţiuni, apare într-o serie de fotografii realizate la malul mării, alături de lideri ai Partidului Mişcarea Populară, imaginile fiind postate pe contul de Facebook al Elenei Udrea.

Potrivit unor surse din partid, mai mulţi lideri locali şi naţionali ai formaţiunii s-au întâlnit vineri cu preşedintele Traian Băsescu la Neptun. Reprezentanţii PMP au avut o discuţie cu şeful statului la un local din staţiune, iar apoi au mers pe plajă, după care i-au prezentat colecţia de tricouri a partidului şi au făcut mai multe fotografii cu şeful statului.