Featured, Politic

Liderul PNL Vasile Blaga, atacă PSD pentru modul în care îsi ţin mitingurile

Candidatul de pe poziţia a patra a listei PNL pentru europarlamentare, Vasile Blaga, a declarat joi, la Piatra-Neamţ, făcând referire la mitingul PSD de la Iaşi, că social-democraţii nu îşi mai pot ţine manifestaţiile publice decât „apăraţi” de forţele de ordine, potrivit agerpres.ro.

”Suntem în faţa a patru bătălii electorale pe care le vom câştiga. Ne batem cu PSD de 30 ani, dar acum este un partid slăbit iar dovada cea mai bună este ce s-a întâmplat astăzi la Iaşi. Nu mai pot să îşi ţină mitingurile decât apăraţi de forţele de ordine. (…)

Liderii Uniunii Europene, neapăraţi de jandarmi, făceau baia de mulţime la Sibiu. (…) Cei din PSD au fost umiliţi la Sibiu, acolo unde s-au întâlnit socialiştii europeni, dar nu i-au invitat. Ce umilinţă mai mare? E rănit PSD, dar e încă periculos şi îl vom putea bate doar dacă muncim cu adevărat încă două săptămâni şi jumătate”, a declarat Vasile Blaga.

Vasile Blaga participă alături de alţi candidaţi ai PNL la alegerile europarlamentare la un eveniment de prezentare a candidaţilor. Mai sunt prezenţi Rareş Bogdan şi Cristi Buşoi, dar şi lideri ai PNL din judeţele Moldovei, precum şi preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc.

blank