Comunicate de presa

Black Friday în fiecare zi pe Publyo PRO: Reduceri de 15% la Advertoriale și Comunicate de Presă pe Publyo Marketplace!

În această perioadă de sărbătoare, Publyo aduce vesti bune pentru profesioniștii din domeniul comunicării și marketingului: o ofertă specială de Black Friday, cu reduceri de 15% la toate advertorialele și comunicatele de presă, valabilă între . Și mai mult, pe platforma noastră Publyo PRO , cu oferte și promoții permanente pentru clienții noștri.

Această promoție exclusivă este o oportunitate ideală pentru companii și antreprenori de a se bucura de servicii de top la prețuri accesibile. Fie că dorești să te adresezi publicațiilor locale sau internaționale, serviciile noastre sunt gândite pentru a-ți asigura cel mai bun impact în media.

Ce Include Oferta Black Friday la Publyo?

  • Expertiză și suport profesional pentru crearea de conținut de impact.

De Ce Să Alegi Publyo? Echipa Publyo este alcătuită din profesioniști experimentați în comunicare și PR, pregătiți să îți ofere cele mai bune soluții pentru a atinge audiența țintă. Fiecare proiect este abordat cu creativitate și dedicare, pentru a asigura maximul de eficiență și vizibilitate.

Pentru a profita de reducerea de Black Friday, vizitează website-ul nostru prin linkul special între 10 și 30 Noiembrie. Descoperă, de asemenea, oferta noastră extinsă pe Publyo PRO, unde promoțiile sunt disponibile zilnic.

În plus, descoperă oferta noastră permanentă pe Publyo PRO, unde este Black Friday în fiecare zi.

Nu rata această ocazie extraordinară de a-ți amplifica mesajul și a-ți consolida prezența în media cu ajutorul Publyo. Fie că este pentru o campanie de o zi sau pentru o strategie de comunicare pe termen lung, noi suntem aici să te sprijinim.

Despre Publyo Publyo este o platformă completă de servicii de comunicare și PR, oferind soluții inovatoare și eficiente pentru a ajuta companiile să atingă succesul în media.

blank