Showbiz

BLA-BLA-BLA, ESCA RAMANE PRO!

Andreea-Esca-are-alt-nume-in-realitate--Iata-motivul-incredibil-pentru-care-stirista-a-ascuns-acest-lucru-Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, a facut recent o evaluare a anului 2014.

Acesta s-a declarat foarte multumit de rezultatele inregistrate de Pro TV anul trecut, chiar daca mai mult de jumatate dintre starurile Pro au fugit la concurenta.

„2014 s-a dovedit a fi un an bun pentru Pro TV, cu noi vedete alaturandu- se portofoliului nostru puternic de celebritati. Lista de vedete care ne completeaza echipa a crescut in 2015 si va continua sa creasca”, anunta CEO Pro TV.

De departe Stirile se numara printre produsele cu care CEO se mandreste si in care s-a investit cel mai mult. „In ultimii 20 de ani, Stirile PRO TV au castigat increderea telespectatorilor si au devenit cel mai urmarit jurnal de stiri din Romania, pastrand ritmul cu tendintele si fiind intotdeauna un produs actual, obiectiv si de incredere. Cu siguranta, vom continua sa investim in dezvoltarea acestui brand puternic.

Sunt mandru sa declar ca avem cea mai buna echipa de stiri din Romania, care creeaza campanii pentru salvarea oamenilor si pentru imbunatatirea societatii, le ofera romanilor interviuri cu persoane influente, prezinta povesti de viata adevarate, ofera exemple, responsabilizeaza…”, explica Cesnavicius. Cat de sigura mai este insa pozitia Andreei Esca? „Imaginea Andreei Esca este strans legata de cea a stirilor. Timp de 20 de ani, ea a contribuit cu profesionalism si valoare la dezvoltarea acestui program, alaturi de toti colegii sai, si va continua sa faca acest lucru”.

blank
blank