Showbiz, Stiri

Bitza a fost prins baut la volan, de doua ori, si i s-a luat carnetul

Bitza a fost prins baut la volan, de doua ori, si i s-a luat carnetul

blankBitza nu a avut nicio problema sa recunoasca, intr-un interviu acordat Digi24, ca a fost prins baut la volan de vreo doua ori si ca i s-a luat carnetul de catre politie :”Mi-au luat carnetul de doua ori pentru ca eram baut la volan. Dar asta nu-i ceva extraordinar. In cercul nostru de prieteni este o chestie extrem de frecventa. Nu stiu pe nici unul care sa fi scapat.”, a declarat Bitza.

Asa de lejer a povestit aceste patanii incat iti lasa impresia ca nu este nimic rau in asta. Cantaretul a mai povestit apoi ca ii plac masinile sportive, in culori vii, si ii critica pe cei care isi iau masini luxoase care habar nu au ce sa faca cu ele.

„Masinile scumpe sunt pentru cei care nu au nimic in cap, care cred ca sunt importanti daca au asa ceva. Dar sentimentul de siguranta nu trebuie sa-ti vina dintr-o masina.”, a mai spus acesta.

Cert este ca nu este in regula sa te urci beat la volan, daca a fost prins pana acum de catre politie inseamna ca a avut noroc, atat el cat si alti soferi sau pietoni.


blank