E de notorietate faptul că soții Bill și Melinda Gates sunt foarte rezervați când vine vorba despre viața personală. Deși Bill Gates a fost până recent cel mai bogat om din lume, și asta mulți ani la rând, niciodată nu a făcut paradă cu banii săi. Însă fiica sa, la cei numai 21 de ani, nu are încă maturitatea necesară de a se comporta ca tatăl său.

Studentă în ultimul an la prestigioasa universitate Stanford, unde studiază biologia, şi membră a lotului naţional de echitaţie, Jennifer Gates, care în aprilie va împlini 22 de ani, obișnuiște să posteze pe rețelele de socializare multe fotografii din viața sa personală. Omniprezent e iubitul ei, Nayel Nassar, cu care în ultima perioadă a călătorit în toată lumea.

Citeste si...
Iată cum arată scenariul 3 de coronavirus

Imagini de pe yahturi luxoase, din piscină, din fața celor mai înalti zgârie-nori din Dubai, din Australia, Monaco sau Amsterdam, toate pot fi văzute pe conturile sale.

În multe dintre imagini, Jennifer îl sărută tandru pe prietenul ei, în vârstă de 26 de ani, un egiptean crescut în Kuwait, care, ca și Jennifer, a studiat la Stanford, el obținând dimploma în management și economie.

Chiar dacă tatăl ei s-a îmbogățit din IT, Jennifer, la fel ca și fratele ei, Rory, de 18 ani, și sora sa, Phoebe, de 15 ani, a crescut având acces cu porția la Internet și tehnologie. Așa se explică atracția față de echitație în cazul lui Jennifer.