Miliardarul Bill Gates spune că a purta mască este la fel cu a purta pantaloni şi că nu ar trebui să renunţăm la acest obicei sănătos.

Bill Gates a mai spus că deși finalul pandemiei este aproape, ar trebui să purtăm mască de protecție în continuare.

Bill Gates a spus într-un interviu că purtatul măștii de protecție este similar cu purtatul pantalonilor, relatează Express.co.uk.

„Nu mi se pare că a purta mască este așa o mare problemă. Adică, le cerem oamenilor să poarte pantaloni. De ce purtarea măștii a fost politizată?”, a spus Gates.

„Masca ajută foarte mult. Deși suntem aproape de finalul pandemiei, fiecare zi rămâne tragică”, a adăugat Bill Gates.

Bill Gates a mai spus că răspunsul SUA în fața pandemiei de coronavirus a fost „slab”.

Chiar dacă cel mai cunoscut miliardar al lumii a criticat modul în care SUA a gestionat pandemia de coronavirus, Gates a lăudat administrația Trump pentru finanțarea cercetării și dezvoltării de vaccinuri derulate prin intermediul proiectului Operation Warp Speed.

Bill Gates aruncă BOMBA despre vaccinul împotriva Covid-19. Oamenii și l-au făcut degeaba până acum! Unde s-a greşit

„Am finanțat foarte mult tot acest proces de producție de vaccin. Patru din primele cinci vaccinuri au fost finanțate de BARDA – sector public SUA. Și asta ne demonstrează că ne apropiem de final. Vaccinurile acestea sunt adevărate miracole. Mulțumesc lui Dumnezeu că sectorul privat a scos-o la capăt, primind bani de la Guvern”, a explicat Gates.

Gates a donat 1.75 de miliarde de dolari prin intermediul fundației sale pentru a ajuta dezvoltarea de vaccinuri și tratamente anti-COVID.

Gates aruncă BOMBA despre vaccinul împotriva Covid-19. Acesta trage semnalul de alarmă acum că s-ar putea să avem nevoie de o a treia doză de vaccin antiCOVID.

Gates, vaccinat împotriva Covid-19

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, care în ultimele decenii a făcut investiţii majore în ştiinţă, a anunţat pe Twitter că a fost vaccinat împotriva Covid-19.

„Unul dintre beneficiile vârstei de 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinarea împotriva Covid-19”, a scris el vineri seară.

Miliardarul a continuat: „Am primit prima doză săptămâna aceasta şi mă simt minunat. Mulţumesc tuturor oameniilor de ştiinţă, participanţilor la studii, reglementatorilor şi lucrătorilor sanitari din prima linie care ne-au adus în acest punct”.

Bill Gates face anunţul aşteptat de toată lumea: „Am putea reveni la un mod de viaţă aproape normal din această toamnă”