Actualitate, Stiri

Bieţii comisarii de la Garda Financiară! Au sarcină de serviciu să meargă la masaj erotic

În urmărirea celor care face evaziune fiscală comisarii Gărzii Financiare trebuie să meargă incognito şi la saloanele de mesaj erotic.

Ca să fie siguri că nici un comerciant nu înşală Garda Financiară, comisarii din Piteşti, Argeş, au verificat saloanele de masaj erotic pentru a afla dacă se eliberează bonuri fiscale.

Ca să afle cât de legal îşi desfăşoară activitatea, aceştia a trebuit la rândul lor să testeze serviciile.

07-masaj-erotic_f48139c1e8Pornind de la informaţii conform cărora patronii de saloane erotice se eschivează atunci când trebuie să elibereze bonurile fiscale, comisarii de la Garda Financiară din Piteşti “s-au sacrificat” şi s-au transformat în clienţi sub acoperire.

Agenţii comandau un masaj, al cărui preţ variază între 130 şi 550 de lei, iar la final, după ce domnişoara prestatoare îşi cerea banii, comisarul le dădea un apel colegilor care se aflau în faţa salonului.

Aceştia intrau în unitate, cerând să vadă casa de marcat şi încasările din ziua respectivă. Fostul comisar-şef al Gărzii Financiare Argeş, Nicolae Burcea, a ţinut să precizeze că serviciile de care au beneficiat colegii săi nu au depăşit limita decenţei.

Însă, spre nefericirea multora, neregulile constatate au dus la închiderea unor saloane de masaj erotic.

“Precizez că agenţii au avut parte doar de masaje de relaxare, nu de altceva”, a declarat Nicolae Burcea, reprezentantul Gărzii Financiare Argeş.