Biden le declară război americanilor! Controlul armelor deținute de populație reprezintă o prioritate pentru noul președinte al Statelor Unite. Marți, democratul a cerut interzicerea puştilor de asalt şi măsuri mai aspre de control al armelor!

Pretextul pentru ce vrea să facă Joe Biden îl reprezintă atacul armat din Colorado, soldat cu 10 morți.

Biden le declară război americanilor! „Nu trebuie să mai aştept niciun minut!”
„Nu trebuie să mai aştept niciun minut, darămite o oră, pentru a lua măsuri de bun simţ care pot salva vieţi în viitor. Asta nu este şi nu ar trebui să fie o chestiune partizană!”, a declarat Joe Biden. „Este o chestiune americană care va salva vieţi, vieţi americane. Trebuie să acţionăm!”, a insistat președintele.

Putem interzice armele de asalt şi încărcătoarele de mare capacitate în această ţară, o dată pentru totdeauna – Joe Biden.

Joe Biden a promis în campania electorală înăsprirea controlului armelor
Joe Biden a făcut aceste declaraţii înainte de a pleca spre Columbus, statul Ohio. Această vizită marchează 11 ani de la semnarea reformei asigurărilor medicale, cunoscută sub numele de Obamacare.

Atacul armat de la Boulder (statul Colorado) a urmat imediat după cel din Atlanta, când opt oameni au fost uciși în saloane de masaj! Luni, steagurile au fost coborâte în bernă la Casa Albă pentru a comemora victimele atacului de la Atlanta. Apoi, după câteva ore, ele au fost coborâte din nou în bernă, urmare a atacului de la Boulder. Administraţia Biden se confruntă cu tot mai mari presiuni pentru a-şi îndeplini promisiunile privind înăsprirea controlului asupra armelor. Însă, orice efort de a introduce măsuri de înăsprire a controlului armelor a fost mereu dificil. Dacă unii democrați sunt favorabili unei astfel de idei, republicanii se opun cu vehemență.