Tragedie pe DN 2! Un biciclist a fost lovit mortal de o ambulanță, în județul Vrancea.

O ambulanță a lovit un biciclist pe o șosea din județul Vrancea. Bărbatul a murit, iar traficul auto prin zonă este îngreunat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2 (E 85) Focșani-Adjud, în apropierea localității Haret, județul Vrancea, o ambulanță a acroșat mortal un biciclist.

Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir, pentru aproximativ 30 de minute.

Accident înfiorător în Teleorman cu o ambulanţă care transporta pacienţi la dializă. Patru persoane, rănite
Un alt accident cumplit a avut loc vineri în judeţul Teleorman. Patru persoane au fost rănite, după ce ambulanţa privată care le transporta la dializă s-a răsturnat într-un şanţ.

Imagini de coşmar au fost surprinse în urma unui accident înfiorător în Teleorman cu o ambulanţă care transporta pacienţi la dializă. Pe raza localităţii Troianul, autosanitara s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului, după ce şoferul a pierdut controlul volanului.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite. Printre acestea se numără şoferul şi trei pacienţi.

„Prin apel la 112 am fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza localităţii Troianul, s-a produs un accident rutier. Echipa de cercetare la faţa locului s-a deplasat la locul producerii evenimentului, constatând că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 57 de ani, conducea un autoturism tip ambulanţă aparţinând unei societăţi comerciale pe DN 65E, din direcţia Bogdana spre Troianul, la intrarea în localitatea Troianul a parăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţul adiacent părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a patru persoane, pasageri în autoturism”, au anunţat poliţiştii din cadrul IPJ Teleorman.