Showbiz, Stiri

Biata fată frumoasă a rămas fără job la Antena 2

Nu o egalează pe Bianca în notorietate, aşa că i-au fost luate ambele emisiuni!

Diana-Munteanu-Feet-675194

Schimbări majore la Antena 2. Diana Munteanu Niculescu, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România, a rămas fără ambele emisiuni pe care le modera „Conferinţa de presă” şi „Face to face”.

Haos la Antena 2 acolo unde Diana Munteanu Niculescu, una dintre cele mai vechi prezenţe din post, trăieşte o dramă. Emisiunile „Conferinţa de presă” şi „Face to face” au fost scoase din grila de programe şi Diana nu se mai poate opri din plâns.

„De trei zile Diana plânge non-stop. A înregistrat ultima emisiune pentru ‘Conferinţa de presă’ şi nu-i vine să credă că nu va mai apărea la Antena 2”, a declarat un apropiat în presa mondenă.

diana munteanu

Aceaşi sursă a mai declarat: „Următorii pe listă sunt Andrei Duban şi Oana Mareş care vor avea soarta Dianei. Singura care va rezista este Vica, cea care se pare că va avea o emisiune cu Mara Bănică”.

Schimbări majore au loc în aceste zile la Antena 2. Astfel, Antena 2 se transformă în Antena Star. La noul post tv va avea, însă, cu certitudine o emisiune starleta Bianca Drăguşanu, pe care o va modera! Printre mărcile înscrise se numără Star Necenzurat, Star Exclusiv, Star Alert, Vedet tot!, Star Live sau Star Matinal.

 

 

blank