Showbiz, Stiri

Biata fată frumoasă! De ce plânge Lora?!

Prin ce chinuri a trecut mama sa, bolnavă de cancer!

  Lora

A varsat rauri de lacrimi atunci cand a aflat ca mama sa este bolnava de cancer. Intre timp, mama Lorei a suferit doua operatii si nenumarate tratatamente. De curand, in urma unui control medical, Lora a primit o veste care i-a schimbat viata.

Lora mama2

Anul acesta a fost unul extrem de greu pentru artista. Pe langa problemele sale de sanatate si programul aglomerat de concerte, Lora a trecut prin momente dramatice. In urma unui control medical de rutina, mama sa a fost diagnosticata cu cancer la san. Vestea a cazut ca un trasnet pentru artista, care nu s-a putut opri cateva zile din plans, temandu-se ca femeia care i-a dat viata ar putea pierde lupta cu teribila boala.

Lora mama7

Pentru mama cantaretei au urmat doua interventii chirurgicale extrem de complicate, prin care i-a fost extirpata tumoarea, dar si nenumarate tratamente puternice. Dupa jumatate de an de emotii, Lora poate rasufla usurata. In urma ultimelor analize medicale, mama cantaretei nu mai are celule canceroase in organism, fiind vindecata.

Lora 6

Vestea a facut-o pe frumoasa blondina sa planga in hohote de bucurie si sa isi imbratiseze mama cu mare drag si emotie. De acum incolo, femeia va trebui sa ia zilnic un tratament medicamentos, dar si sa mearga la control din trei in trei luni.

In vara anului trecut, Lora a trecut si ea prin momente dificile. Cantareata a fost diagnosticata cu tumoare pe uter. Vedeta s-a operat intr-o clinica privata din Turcia si a avut nevoie de o perioada de sase luni pentru a se recupera, insa acum se afla in afara oricarui pericol.