Showbiz, Stiri

Biata Bianca! I-a căzut… tortul

Ce penibil a fost momentul! Tortul s-a prăbuşit!

1377245_262757160515726_210248375_n

Bianca Drăguşanu a avut parte de clipe neplăcute la marele eveniment, propria nuntă. Şi asta din cauza ploii, care a făcut ca unul dintre momentele cele mai importante să se transforme într-un fiasco total.

Probabil cei care nu şi-au dorit să-i vadă căsătoriţi pe Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi-au râs în barbă duminică seara, când celor doi nu le-au ieşit planurile întocmai cum le programaseră.

tort-fleoscait_6c57fea283

Deşi încercau să pară fericiţi, mirii erau în realitate destul de “plouaţi”. Şi asta din cauza temperaturii scăzute şi a averselor care au căzut pe tot parcursul zilei, până seara. De fapt, după ce a apus soarele şi a început petrecerea însurăţeilor, la restaurantul Ambasad’Or, din Otopeni, ploaia le-a încurcat unul dintre cele mai importante momente ale evenimentului: tăierea tortului.

Desertul etajat nu a fost “introdus” la finalul petrecerii, aşa cum se obişnuieşte, ci după aperitiv. Vedeta culinară a nunţii a avut prezentată pe marginea piscinei, sub un superb foc de artificii. Numai că, în tot acest timp vremea nu a ţinut cu mirii şi a plouat mocăneşte, udând tortul, dar şi pe invitaţii care au asistat la moment.

Şi, contrar aşteptărilor invitaţilor, deliciosul preparat nu le-a fost servit imediat. După momentul tortului, nuntaşii s-au trezit în farfurie cu … prăjituri, exact între aperitiv şi sarmale. Cei care au rămas până după ora 5.00 au apucat să mănânce şi produsul special, pentru că atunci a fost adus. (I.G.)