Showbiz, Stiri

Bianca vrea multi copii de la Victor

Bianca Dragusanu si-a gasit sufletul pereche in Victor Slav si isi doresc multi copii impreuna

Bianca DragusanuDesi la inceput a parut o dragoste destul de fortata si mai mult pentru marketing, iata ca Bianca si Victor au planuri mari. Cei doi s-au mutat impreuna si Bianca deja viseaza la multi copii alaturi de Victor.

Practic Bianca Dragusanu deja isi cauta rochie de mireasa, de aici si pana la nunta, cu tot cu copii, nu mai este decat un pas.

“Este un barbat pe care ma pot baza in orice situatie, stie sa faca de toate si care este mereu langa mine, mai ales cand este nevoie. Pe viitorul indepartat vom avea probabil mulți copii, doi macar, o casa mare si frumoasa, o afacere. Sunt lucruri normale, firesti, pe care si le doreste toata lumea. Cred ca Victor va fi un tatic bun. Eu ii gatesc ce stiu. Dar el este bucatarul principal, este un om foarte sanatos si gateste extrem, de bine, iar eu il ajut. Da, recunosc, m-am mutat la Victor. Imi vand apartamentul, are doua camere, e in Lacul Tei, intr-un complex rezidential. Il dau cu 100 și ceva de mii de euro, negociabil, cu loc de parcare inclus. Il dau la pachet, mobilat, cu tot cu haine.”, a spus Bianca. .