Showbiz, Stiri

Bianca Slav, operată de urgenţă în Ungaria!

Mâine, starleta ar putea să fie externată

1381333826ce66a231

Bianca Slav a ajuns astazi de urgenta la o clinica din Budapesta, Ungaria, pentru o interventie chirurgicala la picioare. Bianca acuza grave probleme, iar medicii au fost nevoiti sa ii injecteze grasime in tibie pentru ca vedeta sa poata sa mearga din nou.

Conform informatiilor furnizate la “Acces direct”, Bianca Slav a suferit o operatie in jurul orei 14.00, la picioare, intr-o clinica din Budapesta. Potrivit acelorasi surse, roscata a fost supusa unei interventii la picioare, injectandu-i-se grasime in tibie.

“A ieşit din operaţie şi se află în rezervă. Bianca este bine acum şi doarme. Poate mâine o să fie externată”, a declarat o asistentă din cadrul spitalului unde se află internată Bianca.

Motivul pentru care a facut acest lucru ar fi pentru a-si masca vanataile de la picioare, care i-au fost strivite in urma batailor luate de la Coco Paun, unul dintre fostii ei iubiti.

Victor si Bianca au ajuns la Budapesta in cursul zilei de duminica. Alaturi de vedeta, la clinica din Budapesta, aleasa in urma recomandarilor nasului ei, Zsolt Csergo, se afla si sora mai mica, Oana.