Showbiz, Stiri

Bianca Slav mai are un singur dor!

Bianca: «Abia aştept să port iar tocuri!»

bianca_dragusanu tocuri

Bianca Slav (31 de ani) a suferit ani la rând de dureri crunte de picioare, dar, gata, după operaţia pe care a suportat-o, săptămâna trecută, la o clinică luxoasă din Ungaria, problemele ei de sănătate par că au ajuns la final.

Celebrul fotomodel fosta domnişoară Drăguşanu a amânat tradiţionala lună de miere până în decembrie, pentru a se opera. Nu de alta, dar durerile de picioare şi vânătăile imense, apărute din cauza circulaţiei periferice defectuoase, deveniseră insuportabile. Medicii i-au extras hematoamele şi i-au prescris un tratament care începe să dea roade.

Aşa cum a jurat şi în faţa lui Dumnezeu când s-au căsătorit, soţul ei, Victor Slav (33 de ani), i-a fost aproape la greu şi, la ieşirea din spital, a luat-o în braţe, pentru a o sui în maşină. Vedeta recunoaşte că a avut emoţii înainte de a urca pe masa de operaţie:

“Am avut stres şi înainte, şi după intervenţia chirurgicală. În fiecare zi mă simt mai bine şi, în scurt timp, voi putea purta din nou tocuri. Abia aştept! Sunt o persoană optimistă, am alături soţul, familia, prietenii şi cred în Dumnezeu”, a spus ea.

Victor Slav

Bianca este necăjită însă că, în timp ce era spitalizată, mulţi au aruncat în ea cu noroi, susţinând pe la emisiunile de televiziune că s-a căsătorit cu Victor Slav doar de dragul publicităţii:

“Atât timp cât ne înţelegem, nu pricep răutăţile unor oameni care nu vor să ne lase să ne iubim în pace!”, a mai spus Bianca.