Showbiz, Stiri

Bianca şi Victor Slav sunt mincinoşi?!

Părintele Constantin Stoica: “Nu au depus cerere la Patriarhie pentru dispensă. Am aflat din media doleanţele doamnei Drăguşanu!”

bianca-victor-1_96753400

Reacţia oficială a Bisericii Orotodoxe Române, prin purtătorul său de cuvânt este fără echivoc! Bianca şi Victor nu au cerut dispensă de la Patriarhie pentru a se cununa în alt loc decât o biserică

Până la urmă Nicoleta Luciu este singura persoană care a rostit adevătul, ieri, când a spus în emisiunea lui Măruţă că toţi s-au îngrijit de organizarea nunţi, dar mai puţin de slujba religioasă. “Am neglijat, până am uitat”, a spus Nicoleta.

Mai sunt doar trei zile până la nunta anului. Cei doi viitori miri şi-au dorit o slujbă religioasă intimă, chiar în incinta localului unde vor petrece duminică seară alături de invitaţii lor. Doar că reprezentanţii Bisericii Ortodoxe au spus pas, pe motiv că slujbele de cununie se oficiază doar în lăcaşuri de cult.

Părintele Constantin Stoica, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, aruncă bomba: “Ei nu au depus cerere la Patriarhie pentru dispensă. Am aflat din media doleanţele doamnei Drăguşanu”.

Pe lângă găsirea unei biserici pe ultima sută de metri, mirii mai au o mare problemă: Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo nu le mai pot fi naşi de cununie. Motivul: ei sunt catolici, iar mirii – ortodocşi. “Am aflat că, după legile ortodoxe, un cuplu catolic nu are cum să cunune un cuplu ortodox. Prin urmare, eu şi Zsolt nu-i vom mai putea cununa pe Bianca şi Victor Slav”, a declarat Nicoleta Luciu. “Naşii trebuie să fie neapărat ortodocşi, să aibă aceeaşi religie cu lăcaşul de cult în care se oficiază cununia”, a confirmat şi părintele Constantin Stoica. În această situaţie, Bianca (31 de ani) şi Victor (33 de ani) rămân doar cu o pereche de naşi, formată din cuplul Monica şi Cristi Glodean, vechi prieteni din Deva de-ai roşcatei. (I. G.)