Showbiz, Stiri

Bianca şi Vica torc, acum, ca două pisicuţe!

Roşcata este atât de generoasă cu fosta dansatoare, încât ar fi fericită dacă Vica s-ar cupla cu… Bote!

Bianca 1

Bianca şi Vica au uitat de fricţiunile sporadice, lăsând ca prietenia dintre ele să triumfe. Se ştie cât de greu rezista o prietenie intre doua femei frumoase, iar daca mai sunt si celebre, relatia lor e, clar, sortita esecului. Se pare, insa, ca Bianca Dragusanu si Vica Blochina sunt hotarate sa fie exceptia care confirma regula, amicitia lor devenind din ce in ce mai stransa, in ultima vreme, in special dupa divortul roscatei.

Bianca 2

Cum in timpul casniciei cu Victor Slav cele doua au mai avut perioade in care s-au mai distantat, acum au dat totul uitarii si par mai unite ca niciodata. “Nu suntem perverse, nu mintim, nu suntem duplicitare, de-aia suntem prietene”, a declarat Bianca în faţa presei mondene.

Si, semn ca nu sunt deloc invidioase, una pe cealalta, Bianca si Vica s-au complimentat reciproc si au declarat ce admira la celalta, atat din punct de vedere fizic, cat si al caracterului:

Bianca Vica 1

“Picioarele, pielea, tenul, ochii buzele, fundul, talia, totul. E perfecta, iar accentul pe care-l are face parte din senzualitatea ei”, a spus Bianca. Vica a sarit repede, sa ii intoarca toate complimentele: “Picioarele, ochii, nasul, serios vorbesc, talia. Bianca e mai strong decat mine. Are un magnetism aparte pe care nu-l gasesti la nimeni”, a declarat Vica.

Ei, bine, iata ca am ajuns si la punctual culminant! Fetele mai au ceva in comun, si anume un barbat. Nu, nu este nici Slav, nici Cristea, nici Piturca, ci… Bote! Nimeni altul decat primul iubit celebru al Biancai Dragusanu, cel care s-a infatisat, recent, in ipostaze foarte apropiate cu Vica, in vacanta petrecuta in America.

In momentul in care a auzit intrebarea “Ce parere ai avea daca Bote s-ar cupla cu Vica?”, Bianca a avut un raspuns surprinzator. Practic, le-a dat binecuvantarea: “Eu o cunosc atat de bine pe Vica, dar si pe Catalin. Nu m-ar deranja daca ar fi mai mult, mie-mi place sa vad oameni fericiti. O iubesc foarte tare pe Vica si tin si la Catalin”, a marturisit roscata. Vica, insa, a precizat ca, intre ea si designer, nu este, cel putin momentan, o relatie de iubire:

“Niciodata nu as putea sa vorbesc urat despre Catalin. Este un om care este prietenul nostru, e foarte galant, un gentleman adevarat”, a spus blonda.

Bianca Vica

Semn ca se cunosc foarte bine, din toate punctele de vedere, Bianca are un lucru pentru care o invidiaza pe Vica. Nu se refera la o trasatura fizica sau la una de caracter, ci la un obiect. Sau, mai bine zis, la mai multe:

“As lua toti pantofii pe care ii are”, a spus roscata, cand a fost intrebata ce-si doreste de la Vica. Dar blonda si-a luat imediat revansa: “Eu as lua gentile. Nu as da atatia bani pe genti cat da ea”, a declarat Vica.