Showbiz, Stiri

Bianca şi-a vândut nunta pe barter!

Din Nunta Anului, Pro Tv are un profit maxim

Bianca şi-a vândut nunta pe barter!
Bianca şi-a vândut nunta pe barter!

 

După ora 18.00 a început ceremonia cununiei religioase desfăşurată la Biserica Oltea, din Bucureşti. Toată ceremonia, precum şi tot ce s-a întâmplat înainte şi, mai apoi, după cununie, la petrecere, au fost şi sunt momente transmise exclusiv de trustul Pro.

De altfel, după cum se specula de câteva zile, Pro Tv a vrut să aibă dreptul de exclusivitate asupra nunţii Biancăi cu Victor Slav şi au reuşit foarte simplu. Printr-un contract! La sosirea nuntaşilor şi a mirilor la biserică, nici un alt cameraman sau fotograf nu avut voie în curte sau în biserică, decât cei ai trustului mai sus pomenit.

Ca să fie mai ieftin pentru Pro Tv, contractele pentru toate serviciile legate de organizarea nunţii sunt încheiate pe barter. Absolut toate chetuielile firmelor nu vor fi achitate în bani ci… prin publicitate. Aici intră tot, de la hotelul care i-a găzduit pe miri şi rudele lor, la firma organizatoare a petrecerii, de la meniu la paza evenimentului. Inclusiv la cununia religioasă preotul nu a vrut să ia bani, dar le-a sugerat nuntaşilor să facă o donaţie.

După biserică, alaiul de nuntaşi s-a deplasat la restaurantul din Oropeni, Ambasad’Or, unde s-a amplasat un cort uriaş, să încape toată lumea. Sunt aşteptaţi cu un meniu mediteranean, cu nelipsitele fructe de mare, dar şi cu produsele tradiţionale cerute expres de Bianca, sarmale şi mămăliguţă. S-au preparat diferite feluri, inclusiv reţete pentru vegetarieni sau dulciuri fără zahăr.

Ioana Golea

Foto : Petru Pavel