Showbiz, Stiri

Bianca a recunoscut tot!

Cine a fost vânat şi cine vânător în relaţia Bianca – Victor

bianca-si-victor-slav
Dansul de la care a început totul…

Matură şi sigură pe ea, Bianca a ştiut dinaintea relaţiei cu Victor ce vrea. Bianca şi Victor Slav se iubesc de mai puţin de un an şi deja s-au căsătorit. „De când l-am văzut am zis: ‘Ăsta-i al meu!’. Dar el nu ceda deloc”, a spus Bianca despre alesul inimii sale.

Înainte de nuntă, Bianca a stat la taclale cu domnişoarele de onoare şi le-a povestit cum s-a îndrăgostit de Victor Slav. „Dacă îmi spuneai anul trecut, nu aş fi crezut. Acum cinci luni mă întreba mama dacă nu mă mărit. Eu îi ziceam că: ‘Niciodată’. Viaţa mea e chiar ca un film. De când l-am văzut am zis: ‘Ăsta-i al meu!’. La început, lui Victor nu-i venea să creadă că mie mi s-au aprins călcâiele după el”, a povestit Bianca în noaptea de dinaintea nunţii.

bianca_34_e9d5fbfa32

Aceasta a continuat: „Tata mi-a zis că eram aproape să mă mărit cu persoana nepotrivită şi că acum aş fi fost divorţată. Din ziua în care l-am văzut am ştiut că el va fi. El nu ceda deloc. Când am început să-i dau eu ignore, el a reacţionat. Eu îi ziceam de la dans (dansul pregătit de cei doi pentru Revelionul Pro Tv – n.red.) cât de mult îmi place de el”.

Bianca a concluzionat: „Când îl văd am fluturaşi în stomac. Mai sunt perioade în care ne ciondănim, dar eu am învăţat să tac. Cine tace, câştigă.

Fotomodelul a povestit cum i s-au aprins călcâiele după Victor: „Înainte de ‘Danez pentru tine’ eu l-am văzut în club şi am avut de ales între trei bărbaţi cu care să dansez, printre care şi Botezatu. Dar le-am zis celor de la Pro că îl vreau pe Victor Slav”. (I.G.)

 

 

blank