Showbiz, Stiri

Bianca, la un pas de sinucidere!

Când medicii au vrut să-i taie piciorul, starleta era gata să renunţe la viaţă!

  plange_bianca

Bianca Dragusanu a avut, in urma cu cativa ani, ganduri de sinucidere, dupa ce medicii i-au spus ca trebuie sa ii amputeze un picior. Dupa ce a sustinut ca ar fi fost batuta crunt de Coco Paun si bagata in spital, Bianca a fost la un pas sa isi piarda piciorul!

De altfel, roscata a povestit in presa tabloida despre toate violentele indurate, dar si chinul prin care a trecut dupa ce a ajuns in spital. “Loviturile la gambe au fost atat de puternice incat am plans ore in sir si nu mai stiam ce sa fac de durere! Am luat calmante cu pumnul si am stat internata in trei clinici din tara! La Bucuresti, am ajuns ultima data si am fost cu mama care nu s-a dezlipit de patul meu! Saraca, nu mai stia ce sa imi faca! Ma sustinea moral cat de mult putea. La un moment dat insa, a clacat si ea!”, a spus Bianca.

Bianca picior

Medicii au avertizat-o pe vedeta ca are un picior este atat de tumefiat si nu mai exista sansa de salvare. “Singura solutie ar fi fost aceea de a-l amputa, in caz contrar, mi-as fi pierdut viata, fiindca s-ar fi format cangrena si se raspandea in corp! Cand am auzit, am crezut ca pica tavanul pe mine! M-am uitat la mama, care nu stia ce decizie sa ia, si i-am spus ca eu nu vreau sa imi taie piciorul! M-am intors si la doctori si le-am zis si lor ca vreau sa mor intreaga si, daca imi fac ceva fara voia mea, am sa ma arunc de la etaj! Am fost categorica si nu am cedat deloc, iar, acum, nu imi pare rau! Am ramas cu cicatrici, insa am ambele picioare”, a povestit Bianca in presa, in urma cu cativa ani.

blank