Showbiz, Stiri

Bianca Jurca, cea mai sexy burlacita din Romania se marita

Bianca Jurca a avut parte de un weekend plin de surprize. Iubitul ei i-a facut o surpriza de zile mari, intr-unul din cele mai sobre orase din lume. El a invitat-o in Bruxelles si i-a daruit…

Bianca Jurca este una dintre cele mai sexy burlacite din Romania, dar de cateva zile acest lucru pare sa se fi schimbat. Modelul a fost invitat de catre jumatatea sa intr-unul dintre cele mai sobre orase din lume, Bruxelles, iar aici el i-a pregatit o mega-surpriza.

“Daca alegea Paris cu siguranta imi dadeam seama!”

Bianca a avut parte de o surpriza de zile mari, cand la un restaurant cu staif din oras el a scos o cutiuta, atent impachetata, si i-a oferit-o. Cand tanara a deschis-o a ramas masca, in interior fiind un superb inel de logodna, bineinteles unul cu un diamant “cat casa”.

“Am primit inelul la Bruxelles. Este unul de logodna. Imi place ca e cel mai mare care l-am primit, sunt foarte fericita din toate punctele de vedere. El fiind un barbat foarte inteligent, a vrut sa ma deruteze… Daca alegea Paris cu siguranta imi dadeam seama, asa ca a ales Bruxelles ca sa fiu cu adevarat surprinsa”, ne-a spus, foarte emotionata, Bianca.

A zis “Da” cu lacrimi in ochi
Bianca a fost foarte emotionata, mai ales ca nu se astepta la asta tocmai in orasul Parlamentului European. Ea ne-a povestit ca prima reactie a ei a fost sa inceapa sa planga.

“ El stie ca nu prea pot sa fiu pacalita, dar de data asta m-a pacalit frumos! Mi-a dat inelul intr-un restaurant. Mi-a spus ca are ceva pentru mine, iar in secunda urmatoare am stiut ce urmeaza! Mi-au dat lacrimile, dupa care am ras”, ne-a spus modelul. De altfel, Bianca ne-a mai spus ca bebelasul inca nu a aparut, deoarece vor sa urmeze niste etape.