Bianca Giurcă
Showbiz

Bianca Giurcă, dependentă de alcool după „Insula Iubirii”. Despărțirea i-a pus capac

Bianca Giurcă ar fi ajuns dependentă de alcool după emisiunea „Insula Iubirii”. Apropiații acesteia au povestit că au încercat să o ajute, dar că nu au reușit. Ea ar fi făcut o obsesie pentru fostul iubit, care părăsit-o în show-ul de la Antena 1.

Bianca Giurcă a venit în emisiunea „Insula Iubirii” cu iubitul său, Marius Moise. Aceasta a recunoscut că partenerul său a înșelat-o în trecut, dar că este dispusă să-i ierte orice. Marea problema este că Marius nu a putut trece peste ce a făcut-o șatena în emisiune și a părăsit-o.

După terminarea show-ului de la Antena 1, Bianca ar fi ajuns dependentă de alcool și păcănele. Ea a recunoscut și în emisiune că are o problemă cu jocurile de noroc. Tânăra a spus și că nu se consideră suficient de bună pentru Marius Moise, care a trădat-o de nenumărate ori. Celelalte concurente, dar și ispitele i-au spus Biancăi că merită un bărbat mai bun ca Marius, dar aceasta a refuzat să accepte.

Bianca Giurcă

Bianca Giurcă, distrusă după despărțire

De curând, apropiații fostei concurente au povestit că aceasta a ajuns alcoolică și că stă doar în cluburi. Și Claudia, prietena ei din emisiune, ar fi încercat să o ajute, dar fără rezultat. Bianca ar avea mari probleme și cu banii. După despărțirea de Marius, ea și-ar fi găsit alinarea în jocurile de noroc. Mai multe persoane din anturajul său consideră că tânăra a făcut o obsesie pentru fostul iubit.

„Bea de stinge, săraca, așa crede că-și amorțește simțurile. Nu știe ce să mai facă, trece de la o stare la alta, ba plânge și se închide în casă, ba vrea să iasă și să se distreze în cluburi.

Bineînțeles că și în oraș bea la fel de mult. De asemenea, a început să joace iarăși și la păcănele, cheltuie sume foarte mari. E un om care dă pe nenorocirile alea o mare parte din ceea ce câștigă.

Iar ea face 15.000 de dolari din activitatea de online. Colega ei de la Insula Iubirii, Claudia, a fost alături de ea și a încercat în mod constant să o ajute.

I-a ținut și morală, a încercat și să o atragă pe partea aceasta cu sportul, ca să o țină ocupată. Apoi a început să iasă cu Bianca în oraș, tocmai pentru a se asigura că nu mai face rele.

Familia și prietenii nu o mai recunosc. E normal să suferi după un bărbat care te-a crescut de mică, însă totul are o limită. Nu este ok să te distrugi, să te pierzi pe tine.

Roiesc bărbații după ea, dar pur și simplu a făcut o obsesie pentru Marius, nici măcar nu cred că este iubire. Și nu reușește să treacă peste”, au declarat surse apropiate acesteia pentru Cancan.

blank