Monden

Bianca este zero, nu are nimic in cap

Bianca este zero, nu are nimic in cap

 

blank Bianca Dragusanu a ajuns sa isi enerveze antrenorul de la „Dansez…” si si-au aruncat vorbe grele. Aceasta a crezut ca se vorbeste pe holurile unde se tin repetitiile de faptul ca ea nu munceste. La cele auzite Bianca a sarit la gatul antrenorului cu tot felul de acuzatii, la care acesta a raspuns scurt si concis : „Esti zero, nu ai nimic in cap”.

Pe de alta parte Bianca se plange intr-una ca este vanata din cap pana in picioare din cazua cazaturile de la repetitii. Avand in vedere ca a rezistat destul de mult in emisiune, Bianca a trebuit sa treaca prin antrenamente si  mai grele ca la inceput : „Nu am zis niciodata ca sunt Bianca si ca sunt vreo diva. Si pentru ca sunt aici si mi-am rupt picioarele si o sa mi le rup in continuare. Eu fac cat pot. Se vede pe mine. Imi scot un ficat un plaman si ii dau mamei tale ca sa se vindece sa vezi ca sunt un om bun. Daca vrei mergem sa fac transfuzie de sange. Eu arat asa si am dat cu spatele si coloana de pamant pentru tine si mama ta.”, a spus Bianca.

 Bianca Dragusanu a ajuns in culmea disperarii si a ajuns sa spuna tot ce are pe suflet la repetitii : „Toti luptam sa ne fie mai bine. Am crescut fara parinti, am fost singura in lume de la 7 ani. Tata a vrut sa se sinucida, mama a plecat de acasa. Tu crezi ca mie imi e usor, crezi ca am trait in puf. E mult mai mare drama decat a ta. Toti suntem niste victime. Nu m-am nascut in puf, nu sunt nimic. Sunt doar un om care sufera ca altii.”, a spus aceasta printre suspine.

 

blank