Showbiz, Stiri

Bianca este racita, nici sa inghita nu poate

Bianca Dragusanu este racita, veste mare pentru tara, a povestit si la tv prin ce trece. Afla si tu!

Bianca_DragusanuToata viata Biancai Dragusanu se desfasoara la tv. Toata lumea stie ce face, pe unde e, cu cine se culca, pe unde se culca sau cum mai sta cu sanatatea. Recent tot poporul a aflat ca saraca Bianca este racita si a povestit cu lux de amanunte exact ce simptome are, cu ce se trateaza si cum se simte saracuta de ea.

Mai tragic este faptul ca a trebuit sa stea inchisa in casa chiar de ziua ei, nici macar nu a putut sa iasa putin afara sa vada si ea primavara, in schimb si-a vazut parintii. Asa poate o sa ii treaca raceala.

„De ziua mea am stat in casa, de 2 zile nu am scos nasul pe geam pentru ca nu am avut voie. Zilele astea nu pot manca, nu pot sa inghit decat lichide sau fructe. Ma indop numai cu vitamina C. Nu prea ma imbrac de fel, trebuie sa imi fac niste cojoace. Iau un sac de antibiotice, dar nu imi revin de cateva zile. […] Vizita la parintii mei a fost foarte emotionanta. Victor nu i-a dus mamei flori de la el pentru ca se puteau strica pana atunci. Am mancat mult acasa, pana am racit. Nu pot sa inghit decat lichide, nu mai pot.”, a spus Bianca.
 

blank
blank