Showbiz, Stiri

Bianca e incredibil de slabă!

S-a ascuţit îngrozitor şi îi ies oasele prin piele

Bianca-Dragusanu_04_ea00677a31
Parca arata bine aici, Bianca!

Bianca Slav si-a parasit sotul pentru cateva zile si a plecat in Dubai cu prietenele. Ea si-a inceput concediul in Dubai cu o zi de stat la plaja. Bianca si-a etalat astfel trupul pe o plaja privat adin Dubai. Ea a postat o fotografie pe Facebook in care pozeaza pe sezlong. Fanii ei s-au socat cand au vazut cat de slaba e roscata. Vedeta a ajuns sa fie numai piele si os.

Bianca oase
Insa aici, vedeta i-a socat pe toti cu abdomenul ei

„Nu am nimic cu tine Bianca dar te rog mai mânacă si tu …. Ești frumoasă si plinuță…. Daca nu peste câteva luni o sa posteze lumea RIP BIANCA SLAV ….”, i-a scris cineva. Fanii au reacţionat la imaginea ea la plaja, dar cei mai mulţi s-au oripilat: „O sa mori!”.

„Doamne ce abdomen urat are,cum se vad oasele alea ,bleahhh!”, a mai comentat cineva.

„Mai mananca si tu o shaorma… nu vezi ce slaba esti??” / „Esti exagerat de slaba… ziceai ca e mai slaba Nicoleta Luciu dar te inseli amarnic cel putin ea este bine proportionata in schimb tie ti se vad oasele… pacat ca esti una dintre cele mai frumoase din Romania. Ma corectez: Cea Mai Frumoasa Din Romania! E simplu sa te ingrasi cateva kg si ai rezolvat problema”, mai sunt cateva dintre comentarii.

 

blank