Showbiz, Stiri

Bianca e avertizată! Duhul necurat a pus stăpânire peste sufletul ei!

Preoţii au leac pentru trupul posedat al sensibilei Bianca Drăguşanu

bianca-dragusanu111

Toată lumea se dă de ceasul morţii să o salveze de cele rele pe Bianca Drăguşanu, acum, în pragul cununiei sale cu Victor Slav în faţa lui Dumenzeu!

Totul a pornit de la scuza roşcatei, spunând că nu vrea să se cunune în biserică pentru că nu suportă miroul de tămâie. Şi pentru că preoţii nu ştiu decât una, fără să ţină cont cât de mulţi oameni nu suportă acest miros, sunt convinşi că un duh necurat a intrat în delicata roşcată.

Aşadar, unii preoţi sunt de părere că Bianca Drăguşanu ar putea fi posedată bazându-se pe faptul ca roscata a declarat ca nu suporta mirosul de tamaie si, prin urmare, ar dori sa se cunune in afara bisericii. Din păcate, Biserica Ortodoxă Română nu mai vrea “mofturi” şi a impus tuturor enoriaşilor, prin slujbaşii ei, preoţii, să nuse mai cunune decât în biserică. Prin extrapolare toţi ceilalţi oameni, de altă religie, care oficiază ceremonii în afara unei biserici, templu etc, sunt sub stăpânirea duhului necurat. Brrrr!

bianca-dragusanu-victor-slav1

“Cine nu suporta mirosul de tamaie are o problema mai delicata. Nu se apropie de Dumnezeu! Organismul omului este plin de demoni, cuprins de duhuri rele. Avem si printre noi, printre preoti, o gramada care fumeaza si nu suporta mirosul de tamaie. Si pentru acei preoti este o problema delicata.

Tamaia este buna mireasma duhovniceasca. Noi avem si o rugaciune despre tamaie. Ca sa se lepede de rau, ca fiecare dintre noi, preotii au rugaciuni. Daca nu suporta nimic, sa se apropie de un preot si sa-i spuna sa-i citeasca”, a declarat un preot din Hunedoara pentru ziarulring.ro.

Un altul din Brasov ii compeletaza afirmatiile. “Poate sa fie un duh necurat, ca se zice ca diavolul fuge de tamaie, asta poate sa îi tulbure starea Biancăi. Numai puterile demonice nu suporta sa stea in biserica si atunci determina niste reactii la anumite persoane care îi scot afară din lăcaşul Domnului, îi ţin departe de el.

Au mai fost cazuri, dar, dupa ce li s-au facut dezlegari, au putut sa stea cat au vrut in biserica pentru ca, de fapt, acolo e un loc de liniste sufleteasca. Daca se face o rugaciune de dezlegare inainte, Bianca poate sa asiste la slujba fara probleme. Se mai recomanda rugaciunile Sfantului Ioan Gura de Aur si o sfintire a casei si se linistesc toate duhurile rele”.

Dacă avem o nuntă urmărită de toată presa de ce nu ar pune ochii şi Biserica pe ea?! (I.G.)