Showbiz, Stiri

Bianca Dragusanu, tot mai greu de multumit!

Roscata face pe sefa, cu numai trei zile inainte de cununia religioasa. Desi la inceputul saptamanii, odata cu alegerea decoratiunilor florale, lucrurile pareau sa mearga ca unse, nu la fel s-a intamplat si astazi, in discutia legata de dulciurile pentru candy bar.

Bianca_VictorProaspata doamna Slav a vrut sa aleaga de una singura, asa ca si-a trimis sotul la plimbare imediat. Si totusi, nu doar Victor era problema divei, ci si cantitatea de prajituri propusa de reprezentanta firmei care va asigura candy bar-ul, dar nici culorile. Asa s-a apucat roscata sa trieze in stanga si in dreapta, sa imparta si sa adune, sa selecteze culori, asa cum a considerat ea ca ar trebui sa fie, pastrand numai prajiturile in culori lila si crem.

Mai mult, una dintre conditiile impuse de vedeta a fost “sa fie mult”, Bianca dorindu-si o nunta bogata, la care invitatii sa se simta bine.

Si, bineinteles ca Bianca tine la silueta, asadar pe post de degustator a fost folosit Victor, care a fost indopat de sotia sa cu prajituri si frisca.