Showbiz, Stiri

Bianca Dragusanu i-a stricat casnicia surorii ei!

Acum trei ani, in mare secret, Oana Roxana, sora Biancai Dragusanu, divorta de Daniel Draia, cu care are un copil.

media_141174794633467400

Moda divorturilor suprinzatoare se poarta in familia Dragusanu! Daca Bianca a avut parte de o casnicie de doar cateva luni cu Victor Slav, sora ei Roxana a bifat si ea un divort, separandu-se acum trei ani, in secret, de Daniel Draia, un profesor de sport din satul Streisangeorgiu, aflat in imediata apropiere a orasului Calan.

In satul respectiv, toata lumea, dar mai ales vecinii familiei Draia, o considera vinovata de separare pe Oana Dragusanu: “Daniel e un baiat tare bun, e dintr-o familie buna, de preoti, bunicul si strabunicul lui asta au fost. El i-a facut, saracul, toate poftele fetei, dar am inteles ca Bianca, sora ei, i-a bagat in cap ca nu poate avea intimitate in sat la noi si ca ar avea nevoie de altceva! Dar ce intimitate mai mare voia, ca Daniel ii facuse cinci camere la casa aia frumoasa, de langa biserica?!”, ne-au declarat vecinii familiei Draia.

media_141174794858347200

Ulterior, dupa ce Daniel a suferit o perioada, ca si mama lui, dezamagita de divort, acesta s-a implicat intr-o alta relatie, cu o fata din sat, alaturi de care chiar e fericit, conform apropiatilor.