Showbiz

Bianca Dragusanu spune adevarul despre relatia cu Adrian Cristea

Eterna telenovela ai carei protagonisti sunt Bianca Dragusanu si Adrian Cristea continua cu un nou episod. Cei doi au fost surprinsi zilele trecute la un restaurant, la aceeasi masa, stand de vorba la orele cinei. De aici au inceput speculatiile si pronosticurile legate de posibilitattea ca cei doi sa redevina oficial un cuplu, ba chiar sa isi oficializeze relatia la Starea Civila si in fata altarului.
 
Biancai Dragusanu
 
Desi cei doi nu isi mai vorbeau de cateva luni bune si s-au despartit cu scandal, din imaginile recente surprinse la cina, care nu a mai fost de taina dupa ce paparazzi au fost pe faza, se pare ca in cele din urma au revenit la sentimente mai bune. Cu toate acestea, Bianca Dragusanu a clarificat situatia si a negatt ca s-ar pune problema sa reia relatia cu „printul” Adrian Cristea. Vedeta spune ca nu mai exista nicio cale de impacare si ca intre ea si Adrian Cristea nu este decat o simpla prietenie.  „In ultimele patru luni, noi nu am mai vorbit nimic. Nu am schimbat numere de telefon, nimic. In urma cu o saptamana au venit niste prieteni comuni din Cluj, un cuplu, si ne-am intalnit cu ei la un restaurant. Paparazzii ne-au surprins cand eram la masa, doar atat. Eu sunt singura, sunt fericita, sunt impacata cu mine si nu am sa ma intorc intr-un trecut in care nu mai am ce cauta acolo”, a spus Bianca la Antena 1.
 
In acest weekend, se pare ca cei doi se vor intalni din nou la Targul de nunti unde, absolut „intamplator”, standul cu rochiile de mireasa ale Biancai si cel cu tinute barbatesti a caror imagine este Cristea, sunt fix unul langa altul.
blank