Showbiz, Stiri

Bianca Dragusanu si Veronica A. Cara, din nou in razboi?

Razboiul dintre Bianca Dragusanu si Veronica A. Cara pare sa se declanseze din nou, dupa ce psihologul vedetelor a avut un atac dur la adresa divei.

Bianca-Dragusanu-si-Veronica-A--Cara--din-nou-in-razboi--Diva--atacata-dur-de-psihologul-vedetelor-

Desi au fost prietene la catarama, cele doua au ajuns sa nu se mai suporte, iar de fiecare data cand au ocazia isi arunca una alteia cate o replica acida. La un an de la cearta dintre ele, Veronica A. Cara a taxat-o dur pe Bianca!

“Nu mai vreau sa vorbesc despre Bianca Dragusanu! Ea, ca orice om de pe lumea asta, poate fi comentata, mai ales ca este o persoana publica si trebuie sa se supuna acestor reguli nescrise ale celebritatii. Insa nu merita sa fie judecata de un om de nivelul meu! A avut sansa sa ma aibe langa ea, sa ii dau sfaturi, sa o ascult la nesfarsit si sa ma implic sufleteste, sa-mi castige gratitudinea, increderea, insa, la finalul relatiei noastre de prietenie, am ramas cu un gust amar. Am gresit cand m-am atasat de ea, desi simteam ca nu fac bine, m-a pacalit cu felul ei de a fi, dar gata, imi pare bine ca mi-am dat seama la timp si imi vad de viata mea. M-am bagat in fata de atatea ori pentru Bianca si nu a meritat acest lucru! Asa ca, in acest moment, nu ma mai intereseaza! In afara de emisiunile specializate si oamenii avizati, ea poate fi comentata doar de oameni de proximitatea ei, cei care sunt de acelasi calapod cu ea”, a declarat Veronica A Cara pentru WOWbiz.ro.