Bianca Drăgușanu
Showbiz

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. În ce ipostază au fost surprinși cei doi îndrăgostiți la mall, în văzul tuturor

În urmă cu trei săptămâni, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău anunțau că s-au despărțit, după o relație care a durat aproximativ 3 ani și iată că acum cei doi s-au împăcat, din nou. Afaceristul și iubita lui au fost surprinși, ca orice cuplu normal, la mall, dovadă că au mai dat o șansă relației lor, atât de greu încercată.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat, la trei săptămâni după ce au anunțat că nu mai formează un cuplu. În ultimele luni, relația lor părea din ce în ce mai consolidată, mai ales că ea vorbea despre o posibilă căsătorie și s-a afișat tot mai des la brațul omului de afaceri. După separare, s-a speculat că Gabi Bădălău și-ar fi găsit alinarea în brațele altei femei, la trei zile de la despărțire. Iată însă că acum cei doi îndrăgostiți sunt din nou împreună și s-au afișat în public fără ezitare.

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat

La nici o lună după ce s-au despărțit, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat, acasta fiind una dintre nenumăratele concilieri care au survenit în relația lor atât de tumultuoasă. După ce părea că între ei nu mai este loc de împăcar și s-au atacat reciproc, ba, mai mult, s-a zvonit că el ar avea o nouă iubită, iată că, de fapt, între cei doi încă nu s-a rupt lanțul de iubire… Conform Cancan, ai cărui paparazzi au fost, de altfel, și cei care i-au surprins împreună pe cei doi, împăcarea ar fi avut loc chiar ieri, într-un restaurant din zona de nord a Capitalei, în timp ce, spre seară, Bianca și iubitul ei au fost surpinși la mall Băneasa.

Îmbrăcați casual, cei doi au venit cu aceeași mașină la mall și s-au grăbit să ajungă la timp la cinematograf, pentru că au ales să-și petreacă prima seară de după conciliere la un film, la mall.

După film, s-au grăbit spre casă, dovedind că, că puțin deocamdată, împăcarea a fost un succes

Ce ar fi dus la despărțirea dintre Bianca și Bădălău

Citește și  Placido Domingo si-a dat demisia de la șefia Operei din Los Angeles, în urma acuzației de hărțuire sexuală

Cu o săptămână în urmă, Bianca rupsese orice canale de comunicare cu Gabi Bădălău și părea că între ei s-a produs ruptura definitivă. Mai mult, Bianca ar fi fost informată că, la doar trei zile de la despărțire, afaceristul ar fi fost deja în brațele altei femei.

„Gabi s-a afișat cu altă femeie la trei zile de când se certaseră! Asta deși jura că o iubește profund pe Bianca și le spunea prietenilor că e ea nebună și exagerată cu gelozia. Ei bine, iată că ea a avut dreptate. Dacă el era deja în brațele altei femei, la doar trei zile de la despărțire, vă dați seama că el și femeia respectivă se vedeau și pe vremea în care el era cu Bianca. Nu mai există cale de împăcare, ea chiar îl urăște’, a declarat o persoană apropiată celor doi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Iată însă că, în urmă cu o săptămână, deja s comenta pe surs că cei doi s-ar fi împăcat, fapt confirmat acum de imaginile în care au fost surprinși împreună.

blank