Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău fac nuntă de 1 milion de euro. Dacă zilele acestea se vorbea de o împăcare între blondină şi Alex Bodi, ei bine acest lucru nu se va întâmpla, pentru că relaţia ei cu fiul politicianului se îndreaptă către altar.

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău fac nuntă de 1 milion de euro. Toate detaliile sunt puse la punct, începând cu inelul de logodnă, o bijuterie în valoare de peste 30 de mii de euro, pe care vedeta l-ar primit deja, însă nu îl poartă atât din cauza superstiţiilor, cât şi din precauţie.

Tot din precauție, cei doi au semnat și un contract prenupțial, în care Bianca Drăgușanu a fost de acord cu toate condițiile impuse de părinții lui Gabi.

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău fac nuntă de 1 milion de euro

Ca să împace pe toată lumea, că vor realiza două petreceri: una în Grecia, iar cealaltă în București. Cele 40 de persoane care le vor fi alături în ziua cea mare vor ajunge acolo cu un charter, închiriat special, iar atmosfera va fi întreținută de nimeni altul decât „Regele” Florin Salam.

Cea de-a doua nuntă, în Capitală, va fi într-o locație ținută la secret până acum. Gabi și Bianca vor să petreacă alături de cunoscuți, dar și de presă. Iar pentru această petrecere l-au antamat deja pe Nikos Vertis pentru care, cu intervenții, au scos din buzunar „doar” 100 de mii de euro și nu 120 de mii de euro, așa cum cerea inițial artistul.

În ceea ce privește locația, deocamdată, se cunoaște doar faptul că va fi într-un palat de lângă București, iar Bianca a cerut să fie decorat cu flori naturale, a căror valoare a ajuns la peste 40 de mii de euro. Iar, pentru ca spectacolul să fie desăvârșit, buchetul miresei va fi coborât dintr-un elicopter.

Pentru ziua cea mare, Bianca Drăgușanu va merge, la sfârșitul lunii iunie, la Paris, alături de sora lui Gabi, pentru a face proba rochiei de mireasă. Deși deține un atelier de creație unde face și rochii de mireasă, vedeta a ales o rochie semnată de Elie Saab, al cărei cost ajunge la peste 40 de mii de euro.

Bianca Drăguşanu, despre împăcarea cu Alex Bodi
Bianca Drăguşanu a vorbit despre împăcarea cu Alex Bodi şi a spus lucrurilor pe nume în ceea ce îl priveşte. Blondina a mărturisit că nu își mai dorește să fie în centrul scandalurilor și tot ce vrea este să aibă pace în viață.

Chiar dacă nu a dezvăluit dacă a cerut sau nu un ordin de restricție împotriva fostului soț, vedeta a dat de înțeles că a apelat la ajutorul autorităților în ceea ce îl privește pe afacerist.

„Există organe competente să decidă asta. Nu mai vreau să fac deliciul publicului si să mai spun lucruri. Sunt sigură că toate problemele se vor rezolva, dar eu nu mai văd probleme esențiale. Eu cred că vreau să am o viață liniștită și frumoasă, iar lucrurile ar trebui să se rezolve.

Nu există împăcări sau alte lucruri. Toată lumea trebuie să fie liniștită și împăcată cu situația. Nu există împăcări și nici certuri și scandal nu mai vreau să existe.

Nu am vorbit absolut nimic. Nu a devenit nimeni violent. Mi se pare aiurea să mă explic, să dau detalii care nu sunt atât de importante în viața mea. Nu s-a întâmplat nimic important. Nu vreau să mă mai găsesc în vreun context de genul.

Îmi pare rău că se creează vâlva asta și că se speculează atât. Sunt chestiile importante. Nu știu de ce se exagerează atât de mult. Eu mă simt ok, am încredere în Dumnezeu. Viață mea este o vacanță. Destinațiile le aleg de pe o zi pe alta”, a spus Bianca Drăgușanu la XNS.