Bianca Drăgușanu
Showbiz

Bianca Drăgușanu și-a etalat formele la sala din cartierul bogaților. S-a văzut tot

Bianca Drăgușanu a declarat de mai multe ori că este foarte atentă la aspectul ei fizic și că merge la sală. De curând, blondina s-a dus să facă sport într-o ținută provocatoare în cartierul bogaților.

Bianca Drăgușanu a declarat de mai multe ori că este dependentă de sala de sport, iar asta se observă cu ochiul liber. De curând, blondina s-a dus să facă sport într-o ținută mulată în Cartierul Francez. Aceasta s-a dat jos din bolidul de lux pe care îl deține și s-a dus să își tonifieze corpul. Ținuta Biancăi Drăgușanu era una dintre cele mai generoase. Pentru privitori. Un top bine mulat, lăsa totul la vedere. Pantalonii bine strânși pe corp, completau într-un mod fericit priveliștea.

Nu este de mirare că mulți s-au oprit să o admire. La un moment dat, pe strada care duce la sala de sport din Cartierul Francez se făcuse o coadă de mașini de câteva sute de metri. Șoferii mergeau încet, făceau poze, iar sexoasa blondă se prefăcea că nu vede agitația din jurul ei. Părea grăbită, dar era conștientă de spectacolul oferit. Și de care se bucurau o grămadă de bărbați.

Urmărește video. Scurt, dar merită reluat de câteva ori…

Cum își menține Bianca Drăgușanu silueta

Bianca Drăgușanu a declarat că nu doar sportul este important, ci și alimentația. Aceasta a mai spus că nu bea alcool deloc și nici sucuri acidulate. Fosta soție a lui Victor Slav încearcă să doarmă cel puțin 8 ore pe noapte.

„Fac sport de 20 de ani, dar în ultima perioadă am început să studiez sportul. Îmi doresc să fac o transformare vizibilă asupra corpului meu. Sunt foarte documentată. Și în nutriție.Mă mențin cu ajutorul echilibrului. Degeaba faci sport dacă mănânci pizza. Se spune că ești ce mănânci. Nu sportul te face să fii armonios, ci alimentația. Ea e 80%, iar sportul e 20%. Dacă mănânci corect și faci puțin sport, să ai puțin tonus, o viață sănătoasă, poți să arăți perfect. Oricum, noi, oamenii, suntem diferiți. Și atunci când găsim un echilibru, ne menținem”, a spus ea.

Și a continuat: „Ce mă mai menține pe mine frumoasă? Somnul. Eu nu beau alcool, eu dorm 7-8 ore pe noapte. Beau o singură cafea pe zi. Nu beau sucuri acidulate. Am renunțat la ele. Făcusem celulită și am zis gata, trebuie să renunț. Treaba aceasta cu regimul alimentar este ceva foarte delicat. Oamenii sunt diferiți și trebuie să consulte un medic când țin dietă. Înfometarea este cel mai rău lucru pe care puteți să-l faceți. Distrugi celule importante din corpul tău. Trebuie să mănânci sănătos și echilibrat. Puțin și des. Dar la îndrumarea medicului. Eu, de exemplu, mi-am găsit rețeta pentru mine. Și eu mănânc aproape orice, dar în cantități foarte micuțe. Și fac și sport. Este tot timpul o combinație de genul acesta”, a mai spus ea.

blank