media (9)

Bianca Dragusanu se posteaza pe facebook in aproape orice ipostaza!

Bianca Drăguşanu a publicat pe contul de socializare o imagine în care este instinsa pe pat, aparent goala, cel puţin în partea de sus a corpului, pe care a ales s o acoperie cu mâna şi cu părul ei lung. Prietenii virtuali au fost in extaz dupa doza zilnică de splendoare “ a la Bianca” si au rasplatit-o cu mai bine de 4.000 de Like-uri.

media (7)

Comentariile fanilor au fost si ele, la inaltimea asteptarilor vedetei, altminteri nu s-ar posta goala pe facebook aproape in fiecare zi. Dar nu suntem, nici pe departe, multumiti de tine, Bianca, intrucat ar trebui sa faci mai mult pentru fanii tai care iti asteapta postarile mai ceva ca pe painea calda. De fapt, acestea ii hranesc spiritual pe “feisbucistii” tai si deja vor mai multa…Bianca. Astfel ca, daca tot tii online-ul conectat la fiecare miscare de-a ta, in dormitorul tau, ce-ar fi sa te postezi si cand esti la toalteta?! Nu de alta, dar asta ar fi cam singura pozitie pe care nu ai incercat-o! Gandeste-te, fanii o cer!

Bianca Dragusanu nu a mai avut un proiect notabil o buna bucata de timp. Nici statutul ei de fostă femeie măritată nu i-a prea priitm astfel ca vedeta a decis să revină pe sticlă. Aceasta a semnat un contract cu postul de televiziune care a consacrat-o şi participă în noul sezon al unei emisiuni estivale!