Showbiz, Stiri

Bianca Dragusanu se ataca cand Anda Adam o vorbeste pe la spate

Fitoasele blonde din showbiz isi scot ghearele, iata cum se ataca Bianca Dragusanu cand Anda Adam vorbeste despre ea

Bianca Dragusanu se ataca cand Anda AdamDe multe ori s-a atacat Bianca Dragusanu cand s-a vorbit despre sanatatea ei. A fost aratata cu degetul de multe ori privind silueta ei de…anorexica. S-a crezut de multe ori despre Bianca Dragusanu ca este anorexica, insa aceasta a declarat ca nu mai suporta sa se spuna asa ceva despre ea si ca mananca ce vrea, cand vrea.

„Lasati-ma in pace. Nu ma infometez. Mananc in jur de 2000 de calorii pe zi, eu cred ca e de ajuns. Ss stiti ca daca mi se face pofta de ceva nu ma abtin. Mananc cat vreau eu nu cat vreti voi. Plus ca fac tot felul de activitati care ard calorii. Ma dau cu rolele prin parc ore in sir de exemplu.”, a spus Bianca Dragusanu.

Pe de alta parte Anda Adam a inceput sa se laude, cu subinteles si referire inclusiv la Bianca Dragusanu, logodnica lui Victor Slav, ca tine un regim sanatos de viata si cu mult sport, ca doar nu este anorexica ca alte vedete.

„Am crescut intr-o familie de sportivi si am avut tot timpul amici care practica sportul, astfel ca este un stil de viata care ma reprezinta. Sportul inseamna sanatate, iar pentru mine conteaza mult sa am un trup tonifiat, puternic. Asta nu inseamna ca imi pierd din feminitate. Sunt o femeie cu forme, nu una anorexica ce se chinuie sa arate precum un bat crezand ca asta isi doresc barbatii.”, a spus Anda Adam.

 

blank