Showbiz, Stiri

Bianca Dragusanu s-a saturat de controlul lui Victor Slav. Roscata fuge cu Adi Cristea?

Adi Cristea o cunoaste cel mai bine pe Bianca Dragusanu, despre care a spus ca s-a saturat de controlul la sange a lui Victor Slav

0-332888-bianca_dragusanu_0c1f30f67f

Adi Cristea stie cel mai bine ce este in mintea Biancai Dragusanu. Pe langa faptul ca isi trimit si acum sms-uri nocturne, in timp ce Victor Slav este in lumea viselor, mai nou Bianca s-ar fi saturat deja de controlul la sange a logodnicului ei.

Adi Cristea este suparat foc si para pe Victor Slav, mai ales dupa ce a fost atacat multa vreme de acesta pe la tv. Acum Printul il ataca la randul sau pe musculosul prezentator meteo si il acuza ca traieste intr-o lume roz si plina de vise.

Mai mult decat atat, Adi Cristea se impauneaza si spune ca nu ii este frica de Victor si de aerele lui. Adi spunand ca pana si Bianca s-a saturat de el, dupa ce a fost controlata la sange de logodnicul ei.

„Nu am nici o problema cu Victor, el traieste in lumea lui roz si senina, la el la Meteo, acolo. Bianca mi-a povestit ca nu ii place ca este controlata la sange, de cate ori se vad ii ia telefoanele si i le controleaza la sange. Nu ii placea ca el o critica pentru fiecare vorba a ei, pentru fiecare privire si gest. Stie ca tot ce am spus este adevarat. Ar trebui sa traga niste concluzii. Sa nu mai faca pe Johnny Bravo cu mine, ca nu mai are niciun rost.”, a spus Adi Cristea.

blank