Bianca Drăgușanu
Showbiz

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea! Adevărul dur despre relația cu Cătălin Botezatu: „Ne-am iubit și ne-am folosit”

Bianca Drăgușanu a fost una dintre cuceririle designerului Cătălin Botezatu. Cei doi au avut o relație serioasă, dar așa și nu au reușit să o oficializeze. Vedetele s-au despărțit, dar au rămas prieteni buni.

Cum s-au cunoscut cei doi

Diva Instagramului a rupt tăcerea și a făcut câteva dezvăluiri legate de relația amoroasă cu celebrul designer. Îndrăgostiții nu se ascundeau de la presă și nu se rușinau să-și manifeste sentimentele în public.

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu s-au cunoscut în timpul castingului la Fashion Week. Se pare că blondina i-a cucerit inima și i-a provocat emoții deosebite.

„Eu nu am venit cu trenul la Bucuresti. Eu știam deja ce vreau. Aveam geantă de firmă, aveam mașină scumpă, aveam bijuterii din aur cu firma la vedere și scopul meu a fost să vin să strălucesc. Și prima oprire a fost la Fashion Week, la un casting și Cătălin Botezatu m-a ales. De la prima prezentare am știut să mă impun”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, în cadrul interviului pentru emisiunea „Oglindă”.

Dezvăluiri cutremurătoare
Întâlnirea celor doi a fost un moment de răscruce pentru cariera Biancăi. Designerul a promovat-o și a susținut-o la început de drum.

„Aș spune că ne-am folosit unul pe celălalt, în toate scopurile posibile. Ne-am iubit și ne-am folosit, dar nu e ca și cum noi nu știam. A fost o chestie nespusă. Cred că Dumnezeu m-a trimis în viața lui pentru că el avea nevoie de mine și eu de el”, a conchis fosta lui Cătălin Botezatu.