Bianca Drăgușanu i-a dat o replică usturătoare iubitului ei, după ce Gabi Bădălău a provocat-o să-i gătească. Obişnuită cu restaurantele de lux, haine scumpe şi vacanţe în destinaţii exotice, blondina l-a refuzat pe motiv că nici măcar nu ştie să aprindă aragazul.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre momentul în care a primit o provocare inedită din partea partenerului ei. În interviul acordat la podcastul lui Damian Drăghici, a dezvăluit cum Gabi Bădălău a trimis-o la „cratiţă” pentru că vrut să mănânce ceva pregătit iubita lui.

Bianca Drăgușanu nici nu a vrut să audă şi i-a dat afaceristului o replică ce întrece orice imaginaţie.

Ce replică i-a dat Bianca Drăgușanu lui Gabi Bădălău după ce a pus-o să-i gătească. „Nici nu îmi place, nici nu mă văd să stau la cratiță”
„Da, eu nu știu să gătesc, îi spuneam asta și iubitului meu recent că nu știam de unde să pornesc plita și i-am zis că nu știu de unde să pornesc aragazul, dar știu cum să fac 50.000 de euro (…)

Sunt atentă, fac micul dejun, țin ordine, sunt foarte organizată așa, doar că eu nu știu să fac mâncare. Nici nu îmi place, nici nu mă văd să stau la cratiță.”, a spus Bianca Drăgușanu la podcastul lui Damian Drăghici.

Bianca Drăgușanu vrea să se căsătorească cu Gabi Bădălău
Blondina a povestit că își dorește să îmbrace, din nou, rochia de mireasă. Bianca Drăgușanu vrea să fie extrem de discretă cu privire la relația ei.

Drăgușanu are o relaţie cu Gabi Bădălău şi dă de înţeles că este extrem de fericită în braţele afaceristului. Speră să o ducă la altar, chiar dacă a recunoscut că primele căsinicii ale ei au fost destinate eşecului.

Drăgușanu este astăzi este una dintre cele mai admirate femei din România, însă pentru a atinge acest statut a fost nevoită să treacă prin multe transformări de ordin estetic, care i-au adus numeroase critici.

Bianca s-a lăsat de multe ori pe mâinile medicului estetician, iar rezultatele le vedem și noi cu ochiul liber. Înainte de a descoperi, însă, bisturiul chirurgului, vedeta a fost aspru criticată pentru felul în care arăta.