Showbiz, Stiri

Bianca Drăguşanu a reclamat la CNA două posturi de televiziune pentru ca i-au încălcat dreptul la propria imagine.

Bianca Drăgușanu a reclamat la Consiliul Național al Audiovizualului posturile Antena 1 și Kanal D pentru încălcarea dreptului la propria imagine, viată privată, onoare si reputație.bianca-dragusanu

Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi de la CNA s-au aflat mai multe emisiuni difuzate de Antena 1 şi Kanal D în perioada 2 – 15 octombrie. În urma difuzării acestor emisiuni, CNA a primit mai multe reclamaţii de la vedeta de televiziune Bianca Drăguşanu.

Prima emisiune care a nemultumit-o pe Bianca a fost ediția „Acces Direct” din data 10 octombrie de pe Antena 1. „În cadrul emisiunii, mai multor persoane neautorizate li s-a permis să îmi aducă injurii şi insulte, au lansat acuzaţii nefondate şi au pus sub semnul întrebării integritatea mea umană”, spune Bianca Drăguşanu în sesizarea transmisă CNA. Ea a precizat că în emisiune au fost folosite cuvinte injurioase la adresa sa, precum „panaramă”. „Aceste cuvinte au fost folosite pe post la o oră la care se uită şi copiii la televizior. Toate aceste injurii şi calomnii îmi afectează viaţa de familie”, a adăugat Bianca în sesizare.

„Prin urmare solicit membrilor CNA sancţionarea aspră a postului de televiziune Antena 1 şi a emisiunii «Acces direct», dar si a emisiunii „WOBbiz” de la Kanal D. Consider că un astfel de limbaj nu ar trebui să existe la televizor, indiferent de emisiune sau subiect”, mai spune vedeta.

Potrivit Biancăi Drăguşanu, în emisiunea „Wow Biz” din 9 octombre au fost invitate persoane care „au pretins într-un mod mincinos” că sunt apropiaţii ei. „Mi-au adus injurii şi au folosit un limbaj calomnios şi jignitor, chiar brutal. Mai exact, au folosit insulte, ameninţări, cuvinte şi expresii degradante sau umilitare la adresa mea. De asemenea, au lansat calomnii şi ipoteze mincinoase despre viaţa mea privată, care îmi dăunează integritatea socială, imaginea, profesia, viaţa de familie”, a declarat ea.

Ea face referire şi la alte ediţii ale emisiunii „Wow Biz” de la Kanal D, în care i-au fost încălcate „drepturile şi libertăţile fundamentale, viaţa privată, onoarea şi reputaţia, precum şi dreptul la propria imagine”.

Pe de altă parte, în prima parte a şedinţei CNA de joi, înainte ca membrii sa analizeze înregistrările, Laura Georgescu, preşedintele Consiliului, a spus că Bianca Drăguşanu a transmis joi dimineaţa un document prin care a anunţat că doreşte să îşi retragă „toate plângerile depuse la CNA referitoare la emisiunile postului Antena 1”, în care s-au făcut referire la persoana sa şi la viaţa sa privată. Bianca Drăguşanu nu a făcut referire şi la plângerile referitoare la Kanal D.

blank