Showbiz, Stiri

Bianca Dragusanu, in razboi cu o jurnalista

Bianca Dragusanu face ce face si tot intra in scandaluri. Dupa ce o perioada a stat departe de belele, vedeta a intrat acum in razboi cu o jurnalista.

img_1409271_thumbs_600x400_1487231

Se pare ca reporterul i-ar fi jignit foarte tare munca in articolele sale.

“Ea a venit dupa mine la coafor, in conditiile in care eu i-am spus sa nu ma mai caute. Eu pot sa o dau in judecata pentru hartuire. Imi pupam cainele asa cum ma pupa ea pe mine in fund. Eu consider ca e perversa datorita atitudinii duplicitare. A spus despre mine ca fac carpe obosite de cinci lei. Prin asta nu face decat sa imi jigneasca femeile care muncesc pentru mine si se trezesc la 7 ca sa faca hainele. Si pe cei 500.000 de prieteni pe care ii am pe Facebook. Eu cos naturi, stiu sa fac mancare, imi ajut parintii si am prieteni care ma iubesc. Nu sunt agramata si nu sunt proasta. Imi castig existenta din aceasta afacere, din aceasta croitorie si din proiectele pe care le am in televiziune. Eu am evoluat si am invatat din greselile mele. Am avut proiecte in televiziune la care unii nici nu indraznesc sa viseze”, a sustinut Bianca la “Un show pacatos”.

1487221

Jurnalista nu s-a lasat insa intimidata de Bianca si i-a adus amintei divei de alte incidente

“Poate isi aduce aminte cum a plecat cu o pereche de blugi in geanta, intr-un magazin. A plecat cu ei fara sa plateasca. A fost filmata. Eu am fost in coafor pentru ca m-au chemat paparazzii si mi-au spus ca nu vrea sa vorbeasca. Eu m-am dus la ea si intr-adevar nu a vrut sa vorbeasca cu mine. Era acolo, pupa cainele si pe gura si in fund. Nu pot sa ma cobor la nivelul ei. Ea coase nasturi si este umeras. Este foarte clar ca ea a uitat de unde a plecat. Daca nu isi cere scuze pentru ca m-a jignit, o sa o dau in judecata”, a declarat jurnalista la emisiunea “Un show pacatos”.