Showbiz, Stiri

Bianca Dragusanu, nunta intre blocuri?

Se fac ultimele pregatiri pentru cununia civila a Biancai Dragusanu cu Victor Slav, ce va avea loc pe 30 august, potrivit prietenelor artistei, insa locatia a fost un secret pana in momentul de fata.

bianca_dragusanu_victor_slav_02_53ed2cc372Desi pana acum ne-au obisnuit cu declaratiile legate de cel mai important eveniment din viata lor, de data aceasta cei doi indragostiti reguza sa mai dea vreun detaliu.

Se pare ca intregul eveniment, insa, va avea loc intr-unul dintre cele mai luxoase complexe rezidentiale din Bucuresti, unde locuieste frumoasa roscata. Cununia, insa, probabil va fi una restransa, data fiind locatia aleasa.

In complex, totusi, nu mai este niciun secret ca se munceste la pregatirea marelui eveniment, muncitorii lucrand de zor ca totul sa fie perfect pentru cea mai importanta zi din viata viitoarei familii Slav.

4648-324052-img_2042_a084462fc6La intrare este amenajat un podium, imbracat in covor rosu, pe care aparent vor merge invitatii pentru a ajunge in capat, unde se afla un foisor si unde se vor tine formalitatile propriu-zise. De o parte si de alta a podiumului sunt puse pietre care imita smaraldul, dar si fantani arteziene. Iar la iesirea din scara, Bianca a cerut sa fie pusa o bolta din lemn alb. Florile vor completa peisajul, imbracat fiecare element din decorul bine stabilit, asta datorita faptului ca Bianca adora florile, dar si pentru ca viitorul ei sot detine o florarie in Bucuresti.

In complex, deja se vorbeste despre eveniment, dar si despre pregatirile care se fac pentru acesta. Unul dintre vecini a spus chiar: “Ce mare vedeta mai e si asta daca isi face nunta intre blocuri? Asa ceva dar la tigani mai vezi! Mai ramane sa dea muzica la maximum si sa danseze din buric si e tacamul complet. Numai fite pe capul lor! Daca ploua vineri, cand se aude pe aici ca va fi nunta o sa vedeti o mireasa uda…”, a replicat vecinul vizibil deranjat de viitorul eveniment, care probabil i-a deranjat linistea din complex. (D.A)